0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Betöltés 0.00
Összesen 0.00
Aikchi 10 Önarckép Gyűrű Fény 75 Fordított Összecsukható Állvány Állvány mobiltelefon Jogosult Távoli Kioldó 3 Fény Mód 10 Fényerő (Fekete)

Aikchi 10 Önarckép Gyűrű Fény 75 Fordított Összecsukható Állvány Állvány mobiltelefon Jogosult Távoli Kioldó 3 Fény Mód 10

HUF 9448.65
Rendelhető

Elérhetőség

【10" LED Gyűrű Fény】3 villám modellek 10 szint fényerő minden (színhőmérséklet 3300-6000 K), ezt a gyűrűt, fény, könnyen állítható szög mellett egyetlen kéz, minimalizálja árnyak a kamera.A tökéletes felszerelés a képeket, smink, élő közvetítés, fotózás, Youtube video felvétel, fotózás, vlog, stb. 【Megbízhatóbb & Magasabb】Után kutató hasonló termékek a piacon, Aikchi optimalizált az áramkör/ki túlfeszültség védelem/frissített anyag a hálózati kábel/szabott stabilabb kioldó távoli stb., amelyek biztosítják, hogy a gyűrű lámpát lehet az ön számára egy jobb, a tapasztalat.S nagyobb magasság tartománya (22" 67"), ezt a fotót állvány jobban megfelelnek az igényeinek emberek különböző magasságban, miközben állandó & ül használni. 【Jobb Hatást】Pedig úgy kell elhelyezni, hogy a telefon tulajdonosa, a középső a ringlight helyett alatt, Aikchi szépség forgatás fény kigyullad a teljes arc jobb. *A telefon tulajdonosa működik az összes iphone, majd 4-6.5" Android mobiltelefon.Az állvány könnyen fold 20", a tárolás pedig nála. 【MEGJEGYZÉS】Ez a glória fény hajtott egy 8.66 ft USB-kábelt. ①Make biztos, hogy a tápegység, amely támogatja 5 V/2 A kimenet. ②NOT javasoljuk, hogy csatlakoztassa a fény, hogy a laptop USB port (főleg, ha a másik USB port is foglalt).A gyűrű lámpa nem működik megfelelően, az alacsony teljesítmény. ③The gyűrű fény van felszerelve, túlfeszültség védelem.Amikor csatlakozik egy magasabb hatalom 6.5 V., a fény nem lehet bekapcsolni.Ez lehet használni, általában a bekapcsolás után, hogy egy 5 V/2 A tápegység. 【Kompatibilitási & Távoli Bluetooth】Működik az összes 4-6.5" telefonok, mint az i Phone 12 Mini, 12, 12 Pro, 12 Pro Max, 11, 11 Pro, Pro Max, XS Max, XS, XR, X, 8 Plusz, 8, 7 Plus, 7, 6-OS Plusz, 6 S, SE, 6, stb.A távirányító lehetővé teszi, hogy a képeket vagy a start/stop videók könnyebben.IOS & Android kompatibilis.

A termékről

Az ügyfél választása