0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Betöltés 0.00
Összesen 0.00
PLUG-N-PLAY Eszköz Klaszter LED Jelzőfény Műszerfal Izzók. Alumínium Pilóta Fények. Színes Akril Lencse. Flush Panel Mount 5/16 8 mm-es 12V a Sebességmérő kilométer-Számláló Fordulatszámmérő (Ezüst Előlap, Kék LED)

PLUG-N-PLAY Eszköz Klaszter LED Jelzőfény Műszerfal Izzók. Alumínium Pilóta Fények. Színes Akril Lencse. Flush Panel Mount

HUF 1078.65
Rendelhető

Elérhetőség

KÖNNYŰ-LÁSD A MODERN KIVITELBEN.EGYEDI süllyeszthető káva - MELYIK JELZŐ VILÁGÍT, MÉG AZ AZONOS színű, egymás mellett : A jelző világít, vagy háttérvilágítással, így nehéz megkülönböztetni, hogy mi a panel megpróbálja elmondani neked, amikor több fény az azonos színű egymás mellé.Megcsináltuk ezt a zavaró problémát segítségével SZÍNES AKRIL LENCSÉK, akkor ki egy homorú műanyag lencse ívelt, modern megjelenés, amely úgy néz ki, elegáns, egyedi, nem számít, mi a kérelmet.LEGEGYSZERŰBB, LEGTISZTÁBB PLUG-N-PLAY TELEPÍTÉS - imádják a VEVŐK A NAGYLELKŰ 3 MÉTER ZIP VEZETÉK : Egyszerűen gyakorlat egy 8 mm-es (5/16") lyuk, útvonalon keresztül a 3 MÉTER 22 AWG vezetékkel, akkor tegyük fel a +/- (vörös/fekete föld), majd rögzítse a kerek anya (is).EGYSZERŰ, KÉT VEZETÉKES KAPCSOLAT azt jelenti, hogy TELEPÍTVE PERC ALACSONY fogyasztású FELHÍVNI biztosítja lehet INTEGRÁLNI A JELENLEGI 12 V D/C KAPCSOLÁSI rendszer 100% - os nyugalmat - NEM BIZTOSÍTÉK FRISSÍTÉSEKET SZÜKSÉGES!.ÁLTALÁNOSAN HASZNOS - SZERINTEM, MINT MACGYVER : persze, szeretni fogod, hogy ezek a fény a műszerfal mutatók, mint a féklámpa, sebességmérő, fordulatszámmérő, nyomtávú klaszter, motorhiba jelző, magas, sugár mutató, váltó világítás műszerfal világítás - de ha egy DIY Mac Gyver akkor fog ujjongani az ügyfelek találékonyság, a saját autó, valamint motorkerékpár világítás, világítás egy 12v biztonsági kamera tápegység doboz, de még elektromos rajongók - az ég a határ.Az ÉLETTARTAM-GARANCIA - NE vesztegessük az IDŐT TELEPÍTÉSE EGY ÚJ JELZŐFÉNY MINDEN ÉVBEN : A Oznium csak eladni termékeket az utolsó.A sziklaszilárd garancia azt jelenti, hogy 100% , hogy mit vár el a műszerfalon LED világítást, vagy cserélje ki őket, nem kérdés.Add meg nekik, hogy a kocsi, próbáld ki őket, s a mulatság, az okos döntés - tudva, akkor át őket, hogy a következő generáció bizalommal.

A termékről

Az ügyfél választása