0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Betöltés 0.00
Összesen 0.00
QYOURDA Ruha Szárító Állványok Rozsdamentes Acél Törölközőt Mozgatható Állványok Teleszkópos Összecsukható Állvány Törölközőt Jogosultja Polc Fali tartó Szárító Állvány Wc, Fürdőszoba (Méret : 60CM)

QYOURDA Ruha Szárító Állványok Rozsdamentes Acél Törölközőt Mozgatható Állványok Teleszkópos Összecsukható Állvány Törölközőt

HUF 5494.50
Rendelhető

Elérhetőség

Hiszem, ha látom, a teherhordó hatás jó.A szélessége a behúzható törölközőtartó panel fel.Sűrűsödik 6 csövek, beépített ruhát horog lemez mozgatható horog.Többfunkciós törülközőtartó készült kiváló minőségű SUS304 rozsdamentes acél.A teleszkópos állvány lehet kiegyenesíteni a hossza 35cm.A lógó rack nem csak száraz törölközőt, hanem száraz ruhát.Termék anyag SUS304 rozsdamentes steel Surface technológia tükör polishing Installation módszer : lyukasztó/ingyenes punching Pipe vastagság 0.5 mm Pipe átmérő 12mm Product előírások 50-6080 Installation helyen, erkély/egyetlen szárító állvány/beltéri törölközőt rack The szélessége a behúzható törölközőtartó panel akár you Thicken 6 csövek, beépített ruhát horog lemez mozgatható hook Multifunctional törülközőtartó készült kiváló minőségű SUS304 rozsdamentes steel Seeing azt hinni, a teherhordó hatás good The teleszkópos állvány lehet kiegyenesíteni a hossza 35cm.A lógó rack nem csak száraz törölközőt, hanem száraz ruhát.Kiterjeszthető szélessége 35cm a longest Can lógni ruha fogas, szélesíteni az asztalra, majd bővíteni a törölközőt, több mint enough The erős, vastag cső készült vastag cső, s a kiválasztott anyagok lehetővé teszik a polcra, hogy a medve még weight6 csövek + 1 ruha kampó tábla vásárolni egy egyenértékű több terméket vásárol, költség-hatékony, erős practicability Humanized design cső, valamint bázis csavarokat lehet sodrott, hogy állítsa be a szélesség szerint needs Nail-ingyenes fúrás telepítés 1. módszer. Törölje le a falat, hogy győződjön meg róla, hogy clean2. A hely a nem-jelölés a hole3. Tépje le a hátsó glue4. Illessze be a falon, a telepítés befejeződött.

A termékről

Az ügyfél választása