0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Betöltés 0.00
Összesen 0.00
Secbolt 38mm Esetben Kompatibilis Apple Nézni Zenekar, Bling Teljes Borító Lökhárító Védő Keret Képernyő Védő iWatch Sorozat 3/2/1, Réz(38mm)

Secbolt 38mm Esetben Kompatibilis Apple Nézni Zenekar, Bling Teljes Borító Lökhárító Védő Keret Képernyő Védő iWatch Sorozat

HUF 1051.65
Rendelhető

Elérhetőség

Divat-Design-Elegáns bling keret esetében kompatibilis Apple Nézni 38mm Sorozat 3/2/1. A finom, szikra kövek átalakítja a i Watch egy ékszer.Tökéletes munka, elegáns alkalmakra.Könnyen Telepíthető & Vedd Le .. - Nem kell, hogy vegye le az Iwatch zenekarok telepítésekor, illetve veszi le az ügyet. (Keret esetben csak.Az Óra, a banda pedig nem tartozék).Bőr-barát Anyagok Könnyű, de tartós műanyagból, amely színes vákuum borítás, hogy ez egy sima napi társ.Teljes Védelem .. Pontos kivágások teszi, hogy illeszkedjen a i Watch tökéletesen.Tartsa a Iwatch biztonságosan, de soha nem esik könnyen.Megvédje az Iwatch a karcolásoktól, illetve a sokk. (Nem használja a teljes lefedettség képernyővédő fólia.Egyébként az esetben is kiesik). 1 év garancia a teljes vételárat, vagy csere, anélkül, hogy vissza semmit.Sorrendben az i Watch Esetben abszolút bizalom.

A termékről

Az ügyfél választása