0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Betöltés 0.00
Összesen 0.00
Aresh Kompatibilis Fitbit Versa 3 Sáv Fitbit Értelemben, Zenekarok, Zenekar, a Nők, Férfiak,Klasszikus Csere Puha Sport Esetben Zenekar Tartozékok Fitbit Sense/Fitbit Versa 3 Smart Óra Nagy Kicsi(Sárga)

Aresh Kompatibilis Fitbit Versa 3 Sáv Fitbit Értelemben, Zenekarok, Zenekar, a Nők, Férfiak,Klasszikus Csere Puha Sport Esetben

HUF 1171.80
Rendelhető

Elérhetőség

[ Kompatibilis Modell ], Kifejezetten Világos, TPU Zenekar Esetében 2020-ban Megjelent Fitbit Versa 3 Egészség Fitness Smart Watch & Fitbit Értelemben Fejlett Smartwatch, Nem illik más modellek. [ Size & Install ] Alkalmas a csukló mérete 5.9"-8.7".Szuper könnyű telepíteni, csak tedd a smart óra az esetben ellenőrizze, hogy a megfelelő helyzetben.Nem kell használni a csap csatlakoztatásához. [ Jó Védelmet ] A zenekar robusztus védő lökhárító, Ad a smartwatch teljesen máshogy nézek ki, illetve védelmet nyújt a sokk, illetve ütésállóság. [ Egyedülálló Anyag ] Prémium Átlátszó Átlátszó TPU anyag,tartós, Nem mérgező, íztelen, szagtalan, valamint környezetbarát.Divatos, könnyű a Férfiak, mind a Nők. [ FIGYELMEZTETÉS ] A Képernyő Védő Nem tartalmazza, használhatja a SAJÁT.Ez a Zenekar az Esetben nem befolyásolja a töltés a Fitbit Versa 3 vagy Fitbit Értelemben Smart Watch.Annak biztosítása érdekében, tartósság, kérlek, Töröld le a zenekar izzadás után vagy hosszú ideig használni, ellenkező esetben fordult sárga kissé.

A termékről

Az ügyfél választása