0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Betöltés 0.00
Összesen 0.00
ARIGHTEX Egyszarvú Pug Ágynemű Egyszarvú Ágynemű Iker Lányok 3 Darab Aranyos Kiskutya paplanhuzat Szivárvány Csillagok Rajzfilm Ágytakaró

ARIGHTEX Egyszarvú Pug Ágynemű Egyszarvú Ágynemű Iker Lányok 3 Darab Aranyos Kiskutya paplanhuzat Szivárvány Csillagok Rajzfilm

HUF 5386.50
Rendelhető

Elérhetőség

> DESIGN : paplanhuzat van csúszásmentes sarokban kapcsolatok,valamint a párna, takaró elkészült, szép borítékot lezárások.Egyszer minden rendezi, húzd fel!.Segíteni a vigasztaló maradj tisztább tovább tartanak, beruházni egy dekoratív ágynemű paplanhuzat.> Figyelem : 3db paplanhuzat Szett 1 paplanhuzat / NEM paplan behelyezése és/ 2 párna, takaró.A gép mossuk hideg. > HOSSZÚ ÉLETTARTAMÚ, KÖNNYEN kezelhető : Elhalványul, a folt, a pszichiáter pedig ránc ellenálló. lépés : Vedd a paplanhuzat, majd kapcsolja be kívül-belül.Most már gazdaság egyik sarokban mindkét kezében.A cucc a két alsó sarkából a vigasztaló be a két alsó sarkából a paplanhuzat. > LÁGYABB, MINT a SELYEM : Könnyű Mikroszálas, hogy használjuk még vékonyabb, mint a legtöbb luxus természetes rostok, mint a selyem.Rázd meg egy pihe, amíg a paplanhuzat esik le, hogy fedezze a legtöbb a vigasztaló. lépés : a kezed a paplanhuzat, nyúlj le, hogy fogd meg a vigasztaló felső két sarka 4.Helyezze be a kezed, majd keresse meg a két felső sarkokban.

A termékről

- Fabric:
100% lightweight microfiber,material;
- Images imprinted using heat dyesublimation technique for lasting effects; :
- Size:
4 sizes;
- CARE:
no extra care, machine washable andtumble dryer safe.
AVAILABLE SIZES:
1*Duvet cover:
69 by 86 inches
2*Pillow Shams:
20 by 26 inches
1*Duvet cover:
81 by 90 inches
2*Pillow Shams:
20 by 26 inches
Queen:
1*Duvet cover:
90 by 90 inches
2*Pillow Shams:
20 by 36 inches
1*Duvet cover:
104 by 90 inches
2*Pillow Shams:
20 by 36 inches
FINISH:
Step 1:
Lay the comforter flat on top of your mattress.
Step 2:
Take your duvet cover and turn it inside out. Insert your hands inside and find the two top corners. You should now be holding one corner in each hand.
Step 3:
With your hands inside the duvet cover, reach down to grab hold of the comforter’s top two corners
Step 4:
Holding the top two corner slightly, flip the duvet cover right side out over the comforter. Give it a shake and a fluff until the duvet cover falls down to cover most of the comforter.
Step 5:
Pull the duvet cover down. Stuff the bottom two corners of the comforter inside the bottom two corners of the duvet cover. Once everything is aligned, zip it up!

Az ügyfél választása