0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Betöltés 0.00
Összesen 0.00
TOJÁSSÁRGÁJA Napenergia Papír 10Watt, a Világ Legvékonyabb & Legkönnyebb Hordozható Napelemes Töltő. Ultra MAGAS Hatékonyságú.

TOJÁSSÁRGÁJA Napenergia Papír 10Watt, a Világ Legvékonyabb & Legkönnyebb Hordozható Napelemes Töltő. Ultra MAGAS Hatékonyságú.

HUF 19980.00
Rendelhető

Elérhetőség

AUTO RESET TECHNOLÓGIA : a Felhasználók ne húzza ki, majd csatlakoztassa újra a kábelt minden alkalommal, amikor egy felhő elhalad felettünk, vagy séta egy árnyék.BŐVÍTHETŐ MÁGNESEKET HASZNÁL : Ha kell töltenie nagyobb készülékek, egyszerűen további panelek. 'Solar papír' design forradalom a hordozható napelemes töltő a piacon.Nem tartalmazza ezt az LCD kijelzőn, ha nem vagyunk teljesen biztosak a technológia, illetve a termék.Nem hamis ígéretekkel.Valamint, hogy hatékonyabb, robusztus elég a szabadtéri piac, a töltő súlya csak 4oz pedig szuper hordozható.Minden más lehetőség, meg kell vásárolni egy teljesen új készülék.Napenergia Papírt használ, a leghatékonyabb napelemek elérhető a fogyasztói piacon.Új Innovációk Hordozható Napelemes technológia Mágneses napelem kapcsolatok : Eltérően más töltők, amelyek rögzített közötti kapcsolatok panelek, amelyek hajlamosak tapasztalat kopás (s ezért elveszítik hatékonyság), Napenergia, Papír, mágneses kapcsolatok csökkenti a kopást, hogy egy abszolút minimális.Nemrég indult "Solar Papír; A világ legvékonyabb, valamint legkönnyebb napelemes töltő" van finanszírozott, több mint $1 Millió dollár.Drámaian javult design : mostanáig, napelemes töltők, vagy testes, nehéz, vagy nem hatékony.FANTASZTIKUSAN NÉZ ki : innovatív design, aranyozott napelemek.Ezenkívül lehetővé teszi a nagyon könnyű töltő frissítések : Egyszerűen kattintson a további két panelek elérni a megnövekedett kapacitás 5 W.Ez nagyon kellemetlen.Tojássárgája egy innovatív napenergia társaság.

A termékről

Az ügyfél választása