0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Betöltés 0.00
Összesen 0.00
Pelenka Tombola Jegyeket, majd Jelentkezzen Baba Zuhany Játékok, Dekorációk, Fél Kedvez a babakád – 1 Jel, 50 Kártyák egy csomagban(PELENKA-D005)

Pelenka Tombola Jegyeket, majd Jelentkezzen Baba Zuhany Játékok, Dekorációk, Fél Kedvez a babakád – 1 Jel, 50 Kártyák egy csomagban(PELENKA-D005)

HUF 1333.80
Rendelhető

Elérhetőség

1) Anyag : A jel készült 300 gramm Bevont Papír, vastag, kemény ahhoz, hogy önálló stand nincs keret szükséges; az hiszem kártya készült tojást eladni a papírt, amely sokkal több, elegáns, könnyű írni. 2) Dimenzió : Az önálló jel, kétoldalas, 5"x7" kijelző; Az hiszem kártya mérése 3.5"x2", egyik oldalon a nyomtatást, a másik oldal üres. 3) Mennyiség : Minden pack beleértve : 1 önálló kétoldalas jel, 50 hiszem, kártyák, lehet, hogy találkozunk 50 vendégek fél követelmény, hogy csak egy csomag a játék kártya beállítása. 4) Kivitelezés : használjuk a színes digitális nyomdagép, illetve minősített színes tinta előállítani, ez aranyos játék, kártya be van állítva, akkor lenne a legjobb játék kártya beállítása, amit valaha kapott, minden részletét mutatja be a képen jelenik meg a tényleges termék olyan élénk, mint a kép is mutatja. 1) Anyag : A jel készült 300 gramm Bevont Papír, vastag, kemény ahhoz, hogy önálló stand nincs keret szükséges; az hiszem kártya készült tojást eladni a papírt, amely sokkal több, elegáns, könnyű írni. 2) Dimenzió : Az önálló jel, kétoldalas, 5"x7" kijelző; Az hiszem kártya mérése 3.5"x2", egyik oldalon a nyomtatást, a másik oldal üres. 3) Mennyiség : Minden pack beleértve : 1 önálló kétoldalas jel, 50 hiszem, kártyák, lehet, hogy találkozunk 50 vendégek fél követelmény, hogy csak egy csomag a játék kártya beállítása. 4) Kivitelezés : használjuk a színes digitális nyomdagép, illetve minősített színes tinta előállítani, ez aranyos játék, kártya be van állítva, akkor lenne a legjobb játék kártya beállítása, amit valaha kapott, minden részletét mutatja be a képen jelenik meg a tényleges termék olyan élénk, mint a kép is mutatja.

A termékről

Az ügyfél választása