0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Betöltés 0.00
Összesen 0.00
Halloween Köröm Matrica Fólia CHANGAR Fekete Koponya Köröm Transzfer Fólia Vicces Stílus Fólia Átutalás Köröm Matricák Köröm Fólia Öntapadó Matricák Manikűr Átutalás Tippek Köröm DIY Dekoráció(10 Lap)

Halloween Köröm Matrica Fólia CHANGAR Fekete Koponya Köröm Transzfer Fólia Vicces Stílus Fólia Átutalás Köröm Matricák Köröm

HUF 808.65
Rendelhető

Elérhetőség

Csomag Tartalma : 10 db köröm transzfer fólia, a mérete minden lap Kb. 1.5 cm*7.8 cm (4*20 cm).Vicces minták : ez a köröm matrica fólia tartalmaz sok érdekes, divatos minták, beleértve mindenféle koponya tervezés, rajzfilm karakter design, a sárkány-tigris fenevad, design, stb.Velük, gyorsan készíts egy egyedi nail art.Nem Fáj A Szöget : a köröm transzfer fólia matrica van biztonságos anyag, barátságos technika, könnyen alkalmazható rá a köröm, ami nem fog fájni a szép köröm.Könnyű eltávolítani a kirakodás körömlakk.Könnyen Alkalmazható : A köröm fólia egy transzfer fólia matrica.Gyorsan át a mintákat, hogy a körmök segítségével köröm transzfer fólia ragasztó.Persze, azt is megadhatja, hogy át a mintákat a helyben, hogy hozzon létre a különböző stílusok.A részleteket lásd a termék leírása alatt.Nagy ajándék a női barátaim, az anya, a feleség.Köröm matricák nagy a körmöd, majd köröm díszítés.Tökéletes otthoni használatra, köröm szalon.A termék Bemutatása : Nail art fólia segít DIY az egyedi fólia nail art design perc.Könnyen alkalmazható tökéletes nail art kezdőknek.Gyors, kényelmes, hogy a saját köröm stílus.Hogyan kell használni : 1. Lépés : Válassza ki a kedvenc köröm fólia stílusban, majd vágja le a megfelelő méret.2. lépés : Ecsettel egy réteg köröm fólia ragasztó a köröm, akkor gyógyítani egy szög lámpa, amíg majdnem száraz.3. lépés : Elterjedt a vissza a köröm fólia (nem minta) a köröm.4. lépés : Nyomja meg a köröm fólia a kezét, vagy a köröm nyomja a tollat, hogy maradjunk a köröm olyan szorosan, hogy vegye fel eléggé a mintákat.5. lépés : Majd Lassan tépje le a köröm fólia.6. lépés : Ecsettel egy réteg lakk a köröm a védelme, fényes kivitelben.Specifikáció : Mennyiség : 10 lap Ív Mérete : Kb. 1.5 cm*7.8 cm (4*20cm) minta : koponya, kígyó, állat, rajzfilm.

A termékről

Quantity:
10 sheets Sheet Size

Az ügyfél választása