0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Betöltés 0.00
Összesen 0.00
IKABEVEM Egyetemes Első, mind a Hátsó Autó Lökhárító Protector, Sarok Őr Anti-Collision Szilikon, Vízálló, Trim Oldalsó Szalag, a Szedán, TEREPJÁRÓ MPV Pickup , Pack 4 (Fehér Transparen)

IKABEVEM Egyetemes Első, mind a Hátsó Autó Lökhárító Protector, Sarok Őr Anti-Collision Szilikon, Vízálló, Trim Oldalsó Szalag,

HUF 11461.50
Rendelhető

Elérhetőség

【Puha Anyag】 : Magas-minőségű szilikon anyag, láthatatlan ív kialakítás, lágy textúra.Anti-aging.Invariability, anti-expozíció.A szilícium hatékonyan Csökkentheti a sokk sokk, erős ellenálló képesség, jobb védelem a karosszéria Hűtőszekrény Tartós, szilárd, erős hő ellenállás, vízálló. 【Autó Anti-Semmiből Matrica】 : Őr szilikon szalag x 4, Kiterjed a meglévő karcolások festéket,díszíteni a jármű.A nem-jelölés ragasztószalagok, megakadályozzák az ismételt csökken, könnyezés, ismételt ragad, nem hagy mark. 【Egyetemes Illik】 : az egyetemes ami lehet használni egy autó ,hogy az autó modern. 【Átlátszó design】 : Átlátszó design nem változik az autó külső megjelenését,de ez nem befolyásolja a használatát fények. 【Megjegyzések】 : Tartani az autót, rendezett a beillesztés előtt.Javasoljuk, hogy ne mossa le az autóját a 24 órán beillesztése után.

A termékről

Az ügyfél választása