0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Betöltés 0.00
Összesen 0.00
JINParts Mobiltelefon Javítás, Alkatrészek SIM-Kártya Tálca/Micro SD Kártya Tálca Kompatibilis a Samsung Galaxy Note10+(Fekete) Cserélje ki a Részét (Szín : Kék)

JINParts Mobiltelefon Javítás, Alkatrészek SIM-Kártya Tálca/Micro SD Kártya Tálca Kompatibilis a Samsung Galaxy Note10+(Fekete)

HUF 1890.00
Rendelhető

Elérhetőség

Magas minőségű mobil telefon csere tartozékok, hagyja, hogy a mobiltelefon teljesítmény vissza.Cserélje ki a sérült vagy működésképtelen elemet egy újra.Által készített szakmai mobiltelefon-gyártók,teljesen illik dolgozni.Amennyiben bármilyen problémát tapasztal a termék kaphat, akkor lépjen kapcsolatba velünk, hogy küldje el újra.Javasoljuk, hogy telepítse szakmailag, mert a javítás, az alkatrészek, nagyon törékeny, valamint szakszerűtlen telepítés könnyen károsíthatja a telefont.SIM-Kártya Tálca / Micro SD Kártya Tálcát Samsung Galaxy Note10+(Fekete).Üdv vásárolni!1. SIM-kártya tálca + Micro SD kártya tálcát Samsung Galaxy Note10+.2. Cserélje ki a sérült vagy egy működésképtelen.3. Minden elem már ellenőrzött, jó állapotban van, a szállítás előtt.4. Teljesen illik dolgozni.5. Szakmai telepítése fokozottan ajánlott.Mi nem felelős semmilyen kárért, hogy a mobiltelefon/telefon okozhat során a változó csere alkatrészek.

A termékről

Az ügyfél választása