0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Betöltés 0.00
Összesen 0.00
FANGLIAN Pitypang Fali Matricák Fekete Pitypang, Madár, Repül A Szél, Fali Matricák, Nappali, Iroda Hálószoba Cserélhető Pitypang Fali Dekoráció, Freskók Méret(35X25cmX4pca)

FANGLIAN Pitypang Fali Matricák Fekete Pitypang, Madár, Repül A Szél, Fali Matricák, Nappali, Iroda Hálószoba Cserélhető Pitypang

HUF 807.30
Rendelhető

Elérhetőség

Ez ilyen egyszerű. ◆【Gyönyörű Dekoráció】Ideális, hogy díszítse a konyha, fürdőszoba, nappali, TV hátteret, ajtó, szekrény, gyerek szoba, hálószoba, kanapé, fal, óvoda ,party, stb. *A matricák előre ki van vágva, csak pár perc kell alkalmazni bármilyen felületen. ◆【ELŐNY】Előre vágott, Héja & bot. ◆【Széles körű Alkalmazás】 : A Pitypang fali matricák Mérete 27.Törölje le a felületet egy száraz ruhával annak érdekében, hogy szabad a por vagy szennyeződés. *Lehet ismételni a massza, de nem ajánlott, mert, Mert könnyezés, majd illessze be, hogy a széle beteges befolyásolja az élettartamot . ◆【ÉRTÉKESÍTÉS UTÁNI SZOLGÁLTATÁS】 : Ha nem elégedett, vagy bármilyen kérdése merül fel, kérjük, küldjön e-mailt nekünk az első, A Legjobb, ha Boldoggá tesz A Vásárlással. *Beállíthatja, hogy a kollázs távolság szerint a saját kreativitás, valamint teljes mértékben élvezheti a szórakoztató DIY.A környezetvédelem, nem mérgező, nem baj, hogy a gyerekek tart 5-7 év kültéri expozíció 10+ évet zárt. *Helyezze át, kérjük, lassan, óvatosan tépd le a alkalmazandók.Nagy bármely kollégiumi szoba vagy apartman, egyszerűen csak húzza a matrica a bélés bottal. * Repülő madár pitypang Fali Matrica .A matricák egy gyors, megfizethető módja a személyre szabás, a haza nélkül a szóváltás, majd a frusztráció a festészet.Cserélhető, illetve helyezze át képes a pitypang lehet összeszerelni bármilyen sima felületre.◆【ANYAG 】 : Növény, virág falmatrica fali matrica készült kiváló minőségű környezetbarát Vinyl. *A matricák össze könnyen, mint egy puzzle, minden az előre vágott elemek mozgathatunk bármikor károsodás nélkül. * Érvényes sima felület csak!Textúra fal nem ajánlott!.7 Környezetbarát öntapadó ez lehet kivehető, Könnyen alkalmazható, illetve újrahasznosítása nem hagy semmilyen nyomot.

A termékről

Az ügyfél választása