0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Betöltés 0.00
Összesen 0.00
3.2 CU FT Kis Hűtőszekrény, Mini Hűtőszekrény Fagyasztóval, Kis Ital, Ital, Élelmiszer Tárolására alkalmas Gép, a Kollégiumi, hálószoba, Garázs, Lakókocsi, Pince vagy Hivatal (Fekete)

3.2 CU FT Kis Hűtőszekrény, Mini Hűtőszekrény Fagyasztóval, Kis Ital, Ital, Élelmiszer Tárolására alkalmas Gép, a Kollégiumi,

HUF 22678.65
Rendelhető

Elérhetőség

【HÁT TÁROLÓ】Ez a 3.2 Cu.Ft.hűtőszekrény alkalmas arra, hogy az áruház az ital, kicsi a rakás kaját.Beépített Adagoló, illetve a Fagyasztó tér.Bővíthető erősebb Hatalom, de több energiahatékonyság!Termék Méret : 17.5 M x19.1 D x 31.2 H hüvelyk. 【ALACSONY ZAJSZINT】Alacsony zajszint néma, élvezze egy alacsony zajszint élet, fenntartása, csendes környezetben dolgozik, valamint mentes a zaj, hűtő működés. 【ÁLLÍTHATÓ HŐMÉRSÉKLET-szabályozó】a hőmérséklet A hűtőszekrény állítható forgatásával a termosztát gomb. 【CSERÉLHETŐ ÜVEG POLC】Az üveg polc el lehet távolítani, vagy beállítani, ha szeretné rendezni magasabb a dolgokat.Ez is kínál kényelem tisztítására. 【MEGFORDÍTHATÓ AJTÓ】 A megfordítható ajtó biztosítja helyét a kedvenc konzerv italok, valamint egy rekesz egy liter üdítőt, vagy egy üveg bort.Szín : Fekete-3.2 Cu.Ft.

A termékről

Az ügyfél választása