0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Betöltés 0.00
Összesen 0.00
Nagyító tapadókorongok Tükör Smink: Bot Tükör 20X Nagyításban Hordozható Utazási Nagyított Kozmetikai Hiúság Tükör a Nők, Lányok Fal ( Fekete )

Nagyító tapadókorongok Tükör Smink: Bot Tükör 20X Nagyításban Hordozható Utazási Nagyított Kozmetikai Hiúság Tükör a Nők, Lányok

HUF 5278.50
Rendelhető

Elérhetőség

A nagy smink hiúság tükör mind a férfiak, mind a nők.Készült prémium anyagok, kreatív, tartós, hosszú szolgálati idő.Kényelmes, ésszerű balek design, kényelmes használat a jobb élet minőségét.A zseniális a befejezés, egyszerű stílus kiegészítője bármilyen hálószobában vagy fürdőben.Tiszta nagyítási lehetőség biztosítása minden részletét, a haj, a smink.A balek gyakorlati csúszásmentes. lehet használni a hajszárítót, hogy gyorsan megszünteti a víz a tükrök.Leírás Ez a nagyító kerek tükör jön egyszerű színű, a megjelenés.Képes nagyítási opciók megjelenítéséhez tiszta tükörképe, amikor szüksége van rá.Csak tedd a legjobb arcát mutatni ezzel a karcsú kívül fürdőszoba pult, vagy komód.Jellemzők - Szín : Fekete, Anyag : Porcelán, üveg;- Méret : 15. 00 X15. 00 X3. 00cm; 5. 89 X5. 89 X1. 18;- szeres Nagyítás : 20 X;- Tiszta nagyítási lehetőség biztosítása minden részletét, a haj, a smink.A balek gyakorlati csúszásmentes.-, lehet használni a hajszárítót, hogy gyorsan megszünteti a víz a tükrök.- Kényelmes, ésszerű balek design, kényelmes használni, a jobb életminőség.- A zseniális a befejezés, egyszerű stílus kiegészítője bármilyen hálószobában vagy fürdőben.- A nagy smink hiúság tükör mind a férfiak, mind a nők.Készült prémium anyagok, kreatív, tartós, hosszú szolgálati idő.Csomag, Beleértve 1 x smink tükör.

A termékről

Az ügyfél választása