0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Betöltés 0.00
Összesen 0.00
PARASZT KIADÁS Teherautó Jelképek, Autó, Hajó 3D Matrica Logó Csere F-150 F250 F350 SILVERADO RAM 1500-2 Csomag (Fekete/Piros)

PARASZT KIADÁS Teherautó Jelképek, Autó, Hajó 3D Matrica Logó Csere F-150 F250 F350 SILVERADO RAM 1500-2 Csomag (Fekete/Piros)

HUF 2158.65
Rendelhető

Elérhetőség

★ MÉRET - 3.1 inch hosszúságú * 1.2 inch széles. ★ CSOMAG TARTALMAZZA-2db PARASZT KIADÁS Emblémák. 100% időjárásálló. ★ MAGAS MINŐSÉG - Készült, magas minőségű Fém anyag.Alkalmas a sofőr Oldali Bejárati Ajtó Csomagtérajtó, Hátsó kocsi. ★ KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ - öntapadós, hogy ez a típustáblán csere matrica nagyon könnyű telepíteni, nem kell semmilyen szerszám.ÉRTÉKESÍTÉS UTÁNI SZOLGÁLTATÁS - Minden termék garancia, hogy folyamatosan jó állapotban lévő, 365 nap, ígérjük, 100% ujra, vagy visszatérítést, ha van bármilyen minőségi probléma történnek a garanciális időszak.Téma : ★kiváló minőségű autó embléma logó csere ★Szín : Mint a képen show, különböző kijelző van egy kis színe a különbség. ★ez egy különösen ajándék a család, Barátok ★Gyönyörű design,továbbítom a végtelen szórakozás az életedben.Egyszerű, de kiváló autó logó modellezés, Hogyan Kell Telepíteni : 1.Kérjük, használjon mosószert vagy az alkohol, hogy tisztítsa meg a felületet a cél tartani tiszta, száraz 2.Távolítsa el a másik oldalon a ragasztó,bot a kívánt helyre a kocsiból 3.Nyomja meg hát a jelkép. 4.Kérjük, ne mossa le a kocsit a telepítés után körülbelül 2 nap.értékesítés utáni szolgáltatás : Minden terméket a Lucky Decal vagy garancia tartani, jó állapotban lévő, 90 nap, ígérjük, 100% ujra, vagy visszatérítést, ha van bármilyen minőségi probléma történnek a garanciális időszak.

A termékről

Az ügyfél választása