0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Betöltés 0.00
Összesen 0.00
Seatcraft Hawke házimozi Ülő - Teljesítmény Anyag - Energia Egykezes Teljesítményű Fejtámlák - Megfelelő Párnák - USB-Töltés - pohártartó (Kanapé lehajtható Asztal, Jasper Tan)

Seatcraft Hawke házimozi Ülő - Teljesítmény Anyag - Energia Egykezes Teljesítményű Fejtámlák - Megfelelő Párnák - USB-Töltés

HUF 8667.00
Rendelhető

Elérhetőség

✅ TARTÓS, KÉNYELMES : A teljesítmény szövet fog tartani, kényelmes, maradj néz ki, nem számít, milyen az élet dob rajta, az anyag lélegző, ellenáll a víz foltok, majd kényelmesen könnyen tisztítható. ✅ FELSŐ-OSZTÁLYÚ KÉNYELEM : a Tapasztalat az álom-szintű kényelmet, mint még soha a powered hátradőlni, állítható teljesítményű fejtámla, majd a memória funkció, minden kéznél van. ✅ Házimozi ÜLŐ : Élvezze a mozi élmény, a saját otthon, a kényelmi funkciók, mint például a középső lehajtható asztal, amely magában foglalja a két rozsdamentes acél pohártartó, HÁLÓZATI USB-s vezeték nélküli készülék töltés felső világítás. ✅ MÉRETEK : 86" széles, 41" magas, 39" hosszú amikor felegyenesedett, 63" hosszú amikor teljesen reclined, 21.5" ülésmélység 23" ülés szélesség, 3" fal ölelkezős, lásd specifikációs lap az alábbi részleteket. ????MEGJEGYZÉS : Ingyenes járdaszegély szállítás tartalmazza.Egyszer a parancsot, hajók, szállítási ügynök fog hívni, hogy koordinálja a szállítási dátumot/időt.A házhoz szállítás, szerelés, ez egy további $199 per üléssor (kérjük küldjön nekünk egy üzenetet a rendelés előtt).Egyszer egy parancsot, hajók, nincs módja annak, hogy fehér kesztyűt szállítási utána.A szék az alapértelmezett álló, ülő helyzetben.Power controls, hogy állítsa be a fejtámla, hogy mindig az optimális megtekintési pozíciót.Hátradőlve a kényelmes T. V. megtekintési pozíciót.Teljes hátradőlni, hogy maximális kikapcsolódás.

A termékről

Az ügyfél választása