0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Betöltés 0.00
Összesen 0.00
Antye Nagy Nyomja Buborék Szenzoros Fidget Játék,126 Buborékok Extrudálás Fidget Játék, hogy a Stressz Enyhítésére, valamint Anti-AnxietyToy OCD Autizmus Speciális Igényű Gyerekek Felnőtt (Tér Pasztell)

Antye Nagy Nyomja Buborék Szenzoros Fidget Játék,126 Buborékok Extrudálás Fidget Játék, hogy a Stressz Enyhítésére, valamint

HUF 2158.65
Rendelhető

Elérhetőség

[Túlméretezett Alak] Az érzékszervi játék nagyobb, mint más játékok, élvezheti minden körben szórakoztató.Jó játékok alkalmasak a gyermekek, mind a felnőttek. [Kreatív Játék] A buborék tábla tartalmazza 126 nyomja buborékok, majd egy kocka pepita, 2 dobókocka.Dobd fel a táblára.A szám a tíz számát határozza meg a buborékok, lehet, nyomja meg a gombot.Aki maradt, az utolsó, egér, aki veszít!. [Szórakoztatás, Intelligencia] Ezek fidget játék rejtvényeket tökéletes mindenki 5-től a 85 éves.Nyomja meg a buborékok fordul.Az a játékos, aki megnyomja az utolsó buborék megbüntetik a játék; ez könnyű játszani.Ez egy gyermekek oktatási játék, valamint egy gyakorlati dekompressziós játék felnőtteknek. [Enyhíti a Stressz] Készült magas minőségű szilikon anyag, ez a buborék érzékszervi játék kiváló ajándék, az emberek, az autista, illetve a stressz, hogy segítsen nekik enyhíti stress.By szorította a szilikon buborék fórumon, lehet kapni mentális kényelem érzelmi kiadás. [Tökéletes Ajándék] Ez a játék készült kiváló minőségű szilikonból, mely gyermekbarát, nem könnyű, könnyen hordozható, tartós, nem laza.Ezek a tökéletes ajándék születésnapra, vagy a felek.Ez is egy csodálatos jutalmat, díjat, valamint a gyermekek számára.Szín : Pasztell Tér.

A termékről

Az ügyfél választása