0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Betöltés 0.00
Összesen 0.00
Csörlő Szintetikus Kötél, nagy teljesítményű Csörlő a Fék, nagy teherbírású Kézi Csörlő Kézi Hajtás Vontató Gép Csörlő Tartozékok (Szín : CR500)

Csörlő Szintetikus Kötél, nagy teljesítményű Csörlő a Fék, nagy teherbírású Kézi Csörlő Kézi Hajtás Vontató Gép Csörlő Tartozékok

HUF 9652.50
Rendelhető

Elérhetőség

1, könnyen hordozható, csatlakoztatható bármilyen irányból a kocsiból. 2, a fény, intelligens, biztonságos cég használja. 3, a magas egyetemesség, kényelmes transzfer. 4, kompakt szerkezet, kis térfogatú, könnyű súly, nagy emelési kapacitás.FIGYELEM : 1. használat előtt el kell végeznie rutin ellenőrzés az eszköz nem használható a sérült eszköz.2. alkalmazni, síkosító olaj a futó részeket rendszeresen.3. ha működik, kérjük, tartsa egyéb személyi távol a működési területe.4. nem használható emelő illetve szállító emberek.5. ne használja tovább a drótkötél, ha kiderül, hogy kopott vagy törött.6. használata előtt, kérjük, számítsa ki a tömeg a tárgy.Túlterhelés szigorúan tilos.7. Kérjük, ne használja a fogantyú extender hozzá ereje, hogy a kilincs.8. lehet egyenes, hajlott, amikor betölti.9. a kezek, a ruhák távol minden futó részeket.10. ne tekerje a kötél, vagy kötelet egy tárgy vagy horog magát.11. nem a gear repülni, szabadon.12. Ez a termék tilos módosítani, felemelte engedély nélkül.13. ne helyezze a csavarhúzót a hely, ahol a felszerelés részt.

A termékről

Az ügyfél választása