0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Betöltés 0.00
Összesen 0.00
LÉPÉS, MAJD ISMÉTELJE meg a LA Születésnapi Fotó Hátteret,Fél tartozék, Nem gyűrődik,Szövet,Varrat nélküli,Összecsukható Banner,Nem Vakító,7' Magas, 5'3 Széles. Made in USA.

LÉPÉS, MAJD ISMÉTELJE meg a LA Születésnapi Fotó Hátteret,Fél tartozék, Nem gyűrődik,Szövet,Varrat nélküli,Összecsukható Banner,Nem

HUF 9315.00
Rendelhető

Elérhetőség

A hátterekkel, majd távolítsa el a stressz, a tervezéstől a következő esemény lehetővé teszi, hogy összpontosítson az, ami igazán számít. - Nem gyűrődések a hajtogatás.A cél annak biztosítása, hogy lesz 100% - ig elégedett a vásárlás.A vásárlók bizalmát a "Lépés, majd Ismételje meg a LA" a márka egy minőségi, nyomtatott hátteret, nyomtatott, az USA-ban.Hiszünk abban, hogy kiváló minőségű, kiváló ügyfélszolgálat, így a következő esemény lesz átütő siker.Míg más hátterekkel nehéz beállítani, szakadás, vagy ránc könnyen, egy zavaró tükröződést, amikor akarja, hogy a képek, a Lépés, majd Ismételje meg a LA Szülinapi Hátteret, könnyen lógni rajzszöget, nem könny, vagy vonalon van nyomtatva, nem vakító, puha szövet fotózás; Ezt a hátteret hozza a következő esemény az élet.

A termékről

Az ügyfél választása